Vrijwilligers

Wij stimuleren cliënten actief te blijven. Ook bij In Bedrijf zijn vrijwilligers onmisbaar. Daarom noemen wij onze vrijwilligers VIP’s: Vrijwilligers in het Parkhuis, Very Important Persons! Naast het begeleiden van de bezoekers bij de werkzaamheden, is er ook hulp nodig bij het vervoer of met betrekking tot corvee taken. Wij zijn op zoek naar:

Een Chauffeur voor de vrijdagochtend. Ook zoeken wij Begeleiders bij de dagelijkse werkzaamheden. Hiervoor zijn verschillende dagdelen bespreekbaar.

We onderzoeken graag samen met u de mogelijkheden! Neem contact op met Ellen Davids, coördinator vrijwilligerswerk. Zij is bereikbaar via 078 622 00 00 of via e.davids@hetparkhuis.nl of neem contact op met Sandra Flach, coördinator Werkplaats In  Bedrijf via s.flach@hetparkhuis.nl of via 06 - 14 64 33 83.


 

Vervoer

Voor cliënten is er een pendeldienst tussen het Dijckhuis en In Bedrijf. Sommige cliënten komen, indien haalbaar met de fiets of scootmobiel. Met ‘externe’ cliënten worden individuele afspraken gemaakt omtrent vervoer.